Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Fidesz frakcióvezető: Az ellenzék kavar és Gyurcsány, Bodrozsán

- Advertisement -

Nem telt el sok idő a közgyűlésen, máris gyurcsányozásba kezdett a Fidesz-KDNP. Fekete Gábor frakcióvezető papírról olvasva, a szavakat keresve mondta el, hogy amíg a polgármester nagyon komoly munkát végzett a pandémia idején, és sikeres volt a védekezeő munka, az ellenzék semmit nem csinált. Illetve igen, de az kavarás volt.

Jött Bodrozsán Alexandrával, az újpestivel, akinek csak az a fontos, hogy mennyien olvassák a Facebook posztjait, jött azzal, hogy az ellenzék nem tudta mit mondjon az oltásokról. Ahhoz igazította a véleményét, amit éppen Gyurcsány Ferenc gondolt.

Dobos József azzal vágott vissza, hogy Fekete frakcióvezető csak elmondta a nem engedélyezett napirend előttijét (a polgármester jelezte korábban, hogy késve adta be, csakúgy, mint az ellenzéki frakcióvezető Szőkéné Kopping Rita). Ha pedig az ellenzék ekézése a lényeg, akkor kár bejönni a közgyűlésre. Emlékeztetett, hogy az ellenzéknek is voltak akcióik, adományoztak, maszkot osztottak. Szőkéné is ehhez kapcsolódva mondta el, hogy varrtak is maszkokat, tiszteletdíjukból ajánlottak fel, hogy segítsenek annak, akinek kell.

Annál a napirendnél történt ez, amelyben a polgármester beszámolt a pandémia alatt hozott döntésekről.

- Advertisement -
Exit mobile version