Ha nyár, akkor PT

- Advertisement -

Te is érzed a meleget? Akkor gyere hűsölni a PEOPLE TEAM nyári táborába! Ha nyár, akkor vakáció, ha vakáció, akkor pedig PT!

Elkezdődött a visszaszámlálás

Számolod a napokat júliusig és augusztusig? Ezeket a hónapokat érinti ugyanis a PT nyári táborfesztiváljának három turnusa, egészen pontosan július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között.

PT = új generációs tábor

Mire számíthatsz a kecskeméti élménytáborban? Egyrészt szuper tematikus napközbeni programok – idén is 10 témacsomag és 30 szekció közül választhatsz, ezeknek a leírásáért kattints ide –, mintegy 50 érdekes vendég és nagyjából 500 barát, mindez minden egyes héten. Tetszik az ötlet? Gyere el mindhárom turnusra! Délutánonként, a kiscsoportos foglalkozások után megpihenhetsz a medence partján vagy egy előadást hallgatva, esetleg elsajátíthatsz egy új edzésformát. Rajtad áll, mit csinálsz, itt ugyanis semmi sem kötelező.

Vár Kecskemét

Azt, hogy Kecskemét szép város, eddig is tudhattad, de ha szeretnéd megismerni a másik arcát, amely csak a 7–17 évesek számára nyitott, akkor muszáj kipróbálnod a PEOPLE TEAM valamelyik táborát. Lehetsz bármilyen érdeklődésű (humán, IT-s, művészlélek, ínyenc, sportos vagy tudóspalánta), megtalálod a helyedet, ahogyan a hozzád hasonlókat is. Életre szóló barátságok szövődhetnek, és meglátod, türelmetlenül tekintesz majd előre, hogy jövőre is találkozzatok a PT-ben. Beszéld meg szüleiddel, hogy milyen király programokat találtál, és továbbítsd nekik a jelentkezési lapot, amelyet ide kattintva érsz el. Pacsi és tábor – vár a PT 2021-ben is!

- Advertisement -
Exit mobile version