fbpx
3.2 C
Kecskemét
2023. február 1., szerda

FRISS HÍREK

Az egyik kecskeméti fideszes képviselő éles fegyver használatát hiányolta 2006-ban

Nem újdonság, de mostanában, az ellenzéki előválasztás kapcsán napi szinten elhangzik különböző csatornákon Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban, hogy szemeket lövetett ki a 2006-os zavargások során, miután nyilvánosságra került a Balatonőszödon, zárt körben elmondott beszéde.

Arról már nem igen hallani a kormányzati szereplőktől és a kormánypárti sajtótól, hogy az egyik fideszes országgyűlési képviselő az események utáni bizottsági ülésen az éles lőfegyverek használatát hiányolta a rendőrök részéről. Pedig bejárta ez is a sajtó egy részét évekkel ezelőtt, de talán nem árt feleleveníteni a történelmi hűség kedvéért, mi hangzott el 2006. szeptember 19-én, tehát csaknem napra pontosan 15 éve ezen az ülésen.

Nyitray András, Kecskemét akkori egyik fideszes országgyűlési képviselője a következőt monta az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága, valamint a nemzetbiztonsági bizottsága együttes ülésén. Az akkor titkosított, majd később a nyilvánosság számára is megismerhetővé tett jegyzőkönyvből fotóztuk ki ezt a részt.

Hasonló cikkünk:  Közvéleménykutatás: a válaszadók többsége szerint vissza kellene hívni a politikusokat az egyetemi alapítványok éléről

 

forrás: parlament.hu

Tehát adott a Fidesz-KDNP, amelynek a Facebook oldalán olvashatunk a szemkilövetésről az ellenzéki előválasztás és az őszödi beszédről szóló film kapcsán. És adott ugyanennek az összefogásnak egy korábbi képviselője, aki arról beszélt, hogy képtelenség, hogy akkor nem használhattak éles lőfegyvert a rendőrök, hiszen veszélyben volt az életük a köveket dobálók miatt.

Hasonló cikkünk:  Nincs még árcímke a megyék vármegyére való átnevezésén

Facebook/Fidesz

Érdekes ez akkor, amikor gumilövedékek miatt az akkori miniszterelnököt szemkilövetőnek nevezik. Mi lenne, ha akkor éles lőfegyver használata miatt netán halottak is lettek volna?

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...