fbpx

FRISS HÍREK

Az egyik kecskeméti fideszes képviselő éles fegyver használatát hiányolta 2006-ban

- Advertisement -

Nem újdonság, de mostanában, az ellenzéki előválasztás kapcsán napi szinten elhangzik különböző csatornákon Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban, hogy szemeket lövetett ki a 2006-os zavargások során, miután nyilvánosságra került a Balatonőszödon, zárt körben elmondott beszéde.

Arról már nem igen hallani a kormányzati szereplőktől és a kormánypárti sajtótól, hogy az egyik fideszes országgyűlési képviselő az események utáni bizottsági ülésen az éles lőfegyverek használatát hiányolta a rendőrök részéről. Pedig bejárta ez is a sajtó egy részét évekkel ezelőtt, de talán nem árt feleleveníteni a történelmi hűség kedvéért, mi hangzott el 2006. szeptember 19-én, tehát csaknem napra pontosan 15 éve ezen az ülésen.

Nyitray András, Kecskemét akkori egyik fideszes országgyűlési képviselője a következőt monta az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága, valamint a nemzetbiztonsági bizottsága együttes ülésén. Az akkor titkosított, majd később a nyilvánosság számára is megismerhetővé tett jegyzőkönyvből fotóztuk ki ezt a részt.

Hasonló cikkünk:  A Fidesz kormány által létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal már annyira független, hogy a kormánynak semmi köze hozzá

 

forrás: parlament.hu

Tehát adott a Fidesz-KDNP, amelynek a Facebook oldalán olvashatunk a szemkilövetésről az ellenzéki előválasztás és az őszödi beszédről szóló film kapcsán. És adott ugyanennek az összefogásnak egy korábbi képviselője, aki arról beszélt, hogy képtelenség, hogy akkor nem használhattak éles lőfegyvert a rendőrök, hiszen veszélyben volt az életük a köveket dobálók miatt.

Facebook/Fidesz

Érdekes ez akkor, amikor gumilövedékek miatt az akkori miniszterelnököt szemkilövetőnek nevezik. Mi lenne, ha akkor éles lőfegyver használata miatt netán halottak is lettek volna?

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...