fbpx
20.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Lehet jelentkezni már a Hírös Agóra táboraiba

- Advertisement -

Közzétette nyári táborkínálatát a Hírös Agóra. A 36 oldalas tájékoztatóban 28 oldalon keresztül sorolják a táborokat. Ezek zöme napközis tábor, amelyek június 20-án kezdődnek. Heti turnusokban közel 100 táborba várják a gyerekeket az intézmény telephelyein és kihelyezett helyszíneken Kecskeméten és környékén. Ezek a táborok 8-16 óra között lesznek úgy, hogy 7-8 illetve 16-17 óra között felügyeletet biztosítanak azoknak, akiknek a szülei elfoglaltak.

Minden egyes táborra külön jelentkezési lapon kell jelentkezni. Ez online is megtehető itt, de le is lehet tölteni a jelentkezési lapot. Ezek tartalmazzák a fizetési lehetőségeket, a lomdás menetét, illetve a kedvezményekről is tájékoztatást adnak.

A táboroknak feltétele, hogy a szülő egy a tábor első napjához képest négy napnál nem régebbi igazolást adjon, hogy gyermeke nem fertőző beteg. Ez a dokumentum innen letölthető.

Hasonló cikkünk:  Antal Kitti kerámiaművész a februári Hónap Alkotója

Azok a szülők, akiknek gyermeke a táborból egyedül is hazaengedhető, ezt írásban erősíthetik meg ezen a nyomtatványon.

A táborokon való részvétel 23.000 és 42.500 forint között alakul.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...