Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Néppárt frakciójának külügyi szóvivője: Orbán szégyelje magát

- Advertisement -

Bár Navracsics Tibor próbált barátkozni a Fidesz egykori pártcsaládjával, az Európai Néppárttal, a jelek szerint nem lesz könnyű dolga. Ismét keresztbe próbál feküdni a magyar kormány az oroszok elleni újabb EU-s szankcióknak. Nem az olaj miatt, mert azt már kibulizták, hogy Magyarország felmentést kapjon az olajembargó alól – írja a 444.hu.

Az EU befagyasztaná az orosz ortodox egyházat vezető Kirill pátriárka vagyonát. Az egyházfő Putyin feltétlen támogatója és tanácsadója, és kiáll az oroszok által indított háború mellett is.

Szerdán reggel kellett volna az uniós nagyköveteknek végleges formába öntenie a szankciós csomagot, de sajtóhírek szerint ekkor jelezte a magyar nagykövet, hogy nem tartja elfogadhatónak, hogy Kirill rajta van a listán. A tárgyalás emiatt félbeszakadt.

Erre üzente a Néppárt frakciójának külügyi szóvivője, hogy szégyelje magát Orbán, amiért kiáll az orosz diktátor háborús bűneit védő Kirill mellett, és egy nap majd kiderül, hogy mivel zsarolják az oroszok a magyar miniszterelnököt. Ami történik, az pedig rettenetesen kínos a szabadságszerető magyar népnek.

Hogy Gahler nem a magánvéleményét fogalmazta meg, azt jelzi, hogy az Európai Néppárt frakciója retwittelte a posztot.

Orban protects Patriarch Kyrill from being sanctioned by the EU. Kyrill blesses the war crimes the Russian dictator orders in Ukraine. Shame on you! One day the Kompromat by which the Russians keep you compliant will be revealed. What an embarrassment for freedom loving Hungary!

— Michael Gahler (@gahler_michael) June 1, 2022

via 444.hu
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version