fbpx
10.5 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Utónyári Chillzone koncertek – Korda Gyuri cover és rádióbarát rap a Vasútparkban

- Advertisement -

Kecskeméten mindig történik valami. Lehet, hogy épp egy kézimunka kiállítás megnyitója, vagy kétéves gyerekek játékmotoros felvonulása zajlik a téren. Minden esetre könnyű belesétálni egy-egy városi rendezvénybe. A Hírös Agóra ingyenes szabadtéri koncertsorozata pedig talán a legkellemesebb dolog volt, amibe csöppenhettünk a nyáron.

A Vasútparkban tartott Chillzone koncertek péntek esti kikapcsolódást jelentettek a nyár utolsó hónapjában. Az augusztusban rendezett 4 különböző helyi zenekar lépett fel. Szeptember 9-én közkívánatra újabb kecskeméti előadókkal tért vissza a Chillzone. 

Két esti koncerttel búcsúztattuk a nyarat a Vasútparkban. Fellépett a Légcsava Rock hobbizenekar, akik a 80-as és 90-es rockzenéit játszák rocker apukákhoz méltó hévvel. A második reneszánszát élő Korda Gyuri dal, a Reptér is elhangzott a csapat saját feldolgozásában. Egészen más érzetű dal lesz belőle az I Was Made for Lovin’ You című Kiss slágerre énekelve.

Hasonló cikkünk:  Kezdődik a Tavaszi Fesztivál, mellyel búcsúzik a Bohém Fesztivál

A színpadon az INverz zenekar

Őket az INverz követte. A 6 tagú formáció igényes élő zenei alapra rappel rádióbarát stílusban az élet nagy dolgairól. Egyiküknek akkor volt a születésnapja, így a csapat kisebb-nagyobb sikerrel köszöntőt énekeltett a közönséggel. Mindkét zenekart a családjaik és barátaik támogatták a közönség soraiból. Több ember is megállt a vasútállomásról hazafelé, mert a váratlan koncert kíváncsivá tette.

Sokkal kellemesebb egy kis rendezvény hatása alá kerülni és eldőlni egy babzsákon péntek este, mint elveszni egy hatalmas főtéri forgatagban. Már az esemény grafikája is elhatárolta magát a belvárosi programok megszokott szóróanyagától, és a frissebb vizuális trendet követte. Minden értelemben felfrissülés volt a Chillzone koncertsorozat. Az már csak ízlés kérdése, melyik előadó komcertje volta a nagyobb chill.

forrás: Hírös Agóra

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...