Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Egy mélykúti ház portáján hatalmas mesefigurák színesítik az adventi időszakot

- Advertisement -

Suljovic Nóra minden adventi időszakban pazar díszeket készít, amelyek a mélykúti háza portálját ékesítik. Idén a diótörők és nyalókák mellé készült néhány muffin és mézi figura is, természetesen díszes izzók kíséretében.

„Nagyon tetszik, hogy Amerikában varázslatosan feldíszítik a bejárati ajtókat, előudvarokat, úgy érezhetjük magunkat, mintha egy mesébe csöppentünk volna bele. Régóta szerettem volna két óriási diótörőt a kapunk elé, és amióta Budapestről Mélykútra költöztünk, rendszeresen meg is valósítom pár éve a korábbi álmomat” – mondta az alkotó.

Nóra egymaga tervezi a figurákat és férje segítségével kivitelezi azokat. A szokásos nyalókák mellé díszes muffinokat is kihelyezett, valamint hatalmas mézi figurákat, a kerítés elé, hogy az összhatás még páratlanabb legyen.

„Sokan megállnak lefotózni a dekorációt, tetszik az embereknek, és mivel a főút mellett lakunk, ezért elég sok átutazó is látja, de mindig megcsodálják. A legnagyobb elismerés nekem mégis a kisfiam bókja és elismerése, aki nagyon szereti a karácsonyi hangulatot varázsoló díszítést” – meséli Nóra.

Aki Mélykút felé jár, csodálja meg személyesen, de ha nem esik útba, akkor a Helló Vidék cikkében nem csak a képeket szemezgetheti, hanem az alkotások születéséről is olvashat részletesen.

- Advertisement -
Exit mobile version