Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Gyurcsányozni a vereség forgatókönyve – mondta Gyurcsány

- Advertisement -

A hétvége mozgalmas volt, ami az ellenzéki pártok rendezvényeit illeti, mert az LMP és a Momentum is összeült. Mindkét pártrendezvényen felemlegették az ellenzéki összefogás sikertelenségét, az LMP-nél Ungár Péter társelnök, a Momentumnál Donáth Anna beszélt erről. A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc nem hagyta ezt válasz nélkül, csütörtök reggel a közösségi oldalán reagált.

„Az ellenzéki összefogás nem halott. Egyelőre még nem él, de nem is kell, hogy éljen. Majd élni fog, mikor jön az idő” – fogalmazta meg Gyurcsány, pontokban összefoglalva a véleményét a helyzetről.

Csak egy útja van a Fidesz legyőzésének a pártelnök szerint: „vagy mindenki közösen a mi oldalunkon, vagy marad a Fidesz”. Hozzátette: a DK-val szemben „politizálni, gyurcsányozni a vereség forgatókönyve. Aki ezt tette az elmúlt egy évtizedben, az elbukott”, aztán megismételte amit a saját, vasárnapi évértékelőjében már kifejtett: „Aki nincs a Fidesszel szemben, az mellette van, és a haza ellen van.”

Végezetül hozzátette, hogy „Harc van. Aki nem érti a harc szabályait, az ne legyen harcos. Sok más szakma is van. Autófényező?”

via HVG

- Advertisement -
Exit mobile version