Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A bajai fegyveres rabló zsákmány nélkül menekült, a rendőrök elfogták

- Advertisement -

Baján bejelentés érkezett a rendőrségre egy dohánybolti rablásról. Az eladó megnyomta a pánikgombot, így jelezte, hogy sürgősen segítségre van szüksége. A rendőrök azonnal, több egységgel a helyszínre vonultak.

Az ijedt alkalmazott arról számolt be, hogy megjelent az üzletben egy símaszkot és kapucnit viselő férfi, majd a kezében tartott késsel fenyegette, a kassza tartalmát követelte. Azonban ennek nem tett eleget, majd dulakodni kezdett vele a támadó, egyszer a karját is megragadta és a pult mögé húzta, miközben újból a pénz átadására szólította fel. Ám ekkor észrevette, hogy az asszony idő közben megnyomta a pánikgombot, ezért elmenekült a helyszínről.

A rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Z. Nándor 30 éves bajai lakost. A férfit rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették. Őt felfegyverkezve elkövetetett rablás bűntettének kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték a letartóztatását.

via police.hu

- Advertisement -
Exit mobile version