Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A svéd kormányfő végre megtudhatta mi a baja velük a magyar kormánynak

- Advertisement -

Három idézet svéd politikusoktól:

2021. március 3.

  • „Az EU feladata marad a magyarországi folyamatok megfékezése, a magyar kormány nyomás alá helyezése és az egyre erősödő ellenzék támogatása.” (a Mérsékelt Párt akkori vezetője, jelenlegi miniszterelnök, Ulf Kristersson)

2021. június 30.

  • „Most már elengedhetetlen, hogy az EU egyértelműen cselekedjen és hogy az új feltételrendszer révén állítsa le a kifizetéseket Magyarország részére.” (Jessika Roswall, a Mérsékelt Párt akkori szóvivője, mostani EU-ügyi miniszter)

2022. május 10.

  • „Magyarország xenofób és nacionalista kormánya továbbra is megsérti a jogállamiság elvét és lemond Ukrajna támogatásáról.” (Johan Pehrson, a Liberális Párt akkori elnöke, jelenlegi munkaügyi miniszter).

Ezekkel a példákkal illusztrálta Orbán Balázs, Orbán Viktor miniszterelnök politikai igazgatója azt, hogy mi a baja a magyar kormánynak a svédekkel, amiért már több mint fél éve blokkolják a NATO-csatlakozásukat.

Az idézeteket azért hozta elő Orbán Twitter-bejegyzésben, mert Ulf Kristersson svéd kormányfő azt kérte, mondják már meg, hogy mi a problémájuk a magyar képviselőknek a svédekkel. Úgy tűnik a Hende Csaba vezette fideszes képviselőkből álló delegáció nem tudta Stockholmban elmagyarázni, miért nem ratifikálják Svédország NATO-csatlakozását.

Hogy az idézett mondatoknak mi köze van a NATO-csatlakozáshoz, azt mindenki döntse el maga.

via 24.hu

- Advertisement -
Exit mobile version