Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Orbán Balázs bóknak tartja Andrew Tate nőgyűlölő influenszer dicséretét

- Advertisement -

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai tanácsadója „meglepő bóknak” nevezte Andrew Tate nőgyűlölő influenszer dicséretét, aki az X-en (Twitter) ezt írta: „Magyarország az utolsó remény, tesó. Úgy tűnik, az EU többi része szétesőben van”. Tate már jelezte rajongását Orbán Viktor iránt, annyira tehát nem meglepő a mostani megnyilvánulása.

Elképzelhető, hogy Orbán Balázst elkerülték azok az információk, amik szerint Andrew Tate ellen nemrég már a londoni bíróság is elfogatási parancsot adott ki, és hogy ellene emberkereskedelem és nemi erőszak miatt emeltek vádat Romániában.

Tate, az amerikai–brit kickboksz bajnokból lett valóságshow-szereplő, majd influenszer kamaszfiúknak szóló „életmódtanácsokból” és hangosan vállalt nőgyűlöletből épített karriert. Őt és testvérét Romániában azzal gyanúsítják, hogy elrabolt és pornográf tartalmak készítésére kényszerített hat fiatal nőt.

Ezenkívül három nő vádolta Tate-et azzal, hogy megerőszakolta őt, nemrég pedig egy brit nő is jelentkezett, ő azt állítja, hogy Andrew Tate addig fojtogatta szex közben, amíg el nem ájult. A román ügyészség lefoglalta Andrew Tate és testvére, Tristan Tate teljes romániai vagyonát, benne több ingatlannal és luxusautókkkal.via 444.hu

- Advertisement -
Exit mobile version