Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Pályázatot indíthat az önkormányzat a Czollner téri patika bérlésére

- Advertisement -

A MŰEMLÉK PATIKA Bt. bontani szeretné a Czollner tér 5. szám alatti gyógyszertár épületére kötött bérleti szerződést. A közel 30 éve működő Műemlék Patika elköltözött a Petőfi Sándor utca 3. szám alá (bár ezt online még nem erősítették meg) és május 31-ével szüntetné meg a Czollner téri bérletet. A képviselők a csütörtöki közgyűlésen szavazhatják meg a többfordulós bérleti pályázat kiírását az üresen maradó gyógyszertári üzlethelyiségre.

Az online felületeken még nem változtatta meg a címet a Műemlék Patika / Fotó: KecsUP

Dr. Sztachó-Pekáry István alpolgármester előterjesztésben leírja, “önkormányzatunknak az az érdeke, hogy a lehető legrövidebb időn belül ismételten gyógyszertár működjön az üzlethelyiségben.” A 176 négyzetméteres üzlethelyiség és ingatlan értéke bruttó 68.000.000 Ft, és a javasolt bérleti díja havonta 456.000 Ft lesz.

Ha a közgyűlés megszavazza a nyitott pályázat kiírását, leendő bérlőnek vállalnia kell, hogy gyógyszertárat üzemeltet az üzlethelyiségben, és az ott található védetté nyilvánított, egy 1821-ben alapított gyógyszertárból származó bútorok állagát is megóvja.

- Advertisement -
Exit mobile version