Elegáns vagy modern? De miért is kellene választani?

- Advertisement -

Amikor felújítás vagy otthonteremtés előtt állunk, akkor az első és legfontosabb, hogy meghatározzuk azt a lakberendezési irányzatot, amelyet követni szeretnénk. Bár alapvetően a fiatalok inkább a minimalista, a skandináv vagy akár a vintage stílus felé mozdulnak, az idősebb generáció pedig marad a klasszikus, elegáns stílus mellett. De miért is kellene lemondani az eleganciáról a fiataloknak? Sőt, az idősebbek miért ne újíthatnának egy kicsit?

Mai írásunkban az olyan tapétákat vesszük górcső alá, amelyek bár az elegáns vonalat képviselik, mégsem unalmasak. Ha épp tapétát keresgélsz, semmiképpen se hagyd ki ezt a cikkünket!

Elegancia új köntösben!

Ha a Wallmaxx Tapéta Webáruház modern tapétái között nézelődsz, akkor bizony a saját szemeddel láthatod, hogy a régi, sokszor ódivatúvá vált elegáns tapétákat kicsit újragondolták. Leporolva a rájuk rakódott évtizedes porréteget, a lakberendezők, a designerek és a grafikusok valami egészen újat és lendületeset alkottak.

Így aztán, légy bármilyen korú is, a friss eleganciát a kornak megfelelően tálalva jelenítheted meg az otthonodban, az irodádban vagy akár a szalonodban is! Ha végignézed a fent említett webáruház kínálatát, látni fogod, hogy az ott szereplő tapétakölteményekkel egészen polgári hangulatot tudsz teremteni, amely azt sugallja, hogy itt kifinomult ízlésű, érzékeny emberek élnek.

És hogy mitől másabbak ezek a tapéták? Mutatjuk is!

A bőség zavara

Ahogy azt már megszokhatták a Wallmaxx Tapéta Webáruház látogatói, a kínálat nem szűkös, hiszen a munkatársak igyekeznek még egy stíluson belül is minél több variációt megjeleníteni, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelő tapétát.

Ezeket a darabokat a visszafogottság teszi igazán különlegessé. Bár mindegyik minta magára vonzza a tekinteteket, mégsem túl harsány egyik darab sem.

Választhatsz virágmintás, geometriai alakokat megjelenítő vagy akár levelekkel tarkított termékeket is, amely a kellemesen lágy színeinek köszönhetően hozni fogja az ízlésességet és a mértékletességet.

Ha úgy döntesz, akár az egyszínű tapétákat is választhatod, ezek megnyugtatóan fenséges színárnyalataikkal ugyanúgy megalapozhatják a hangulatot!

Láthatod hát, attól, hogy az elegancia mellett teszed le a voksodat, még nem kell lemondanod a friss és vérpezsdítő modernségről sem!

Fő a mértékletesség!

Annak, aki ezt az elegáns stílust kedveli, talán mondanunk sem kell, de az ízlésesség egyik fontos alappillére a mértékletesség. Éppen ezért, ha egy falat vonsz csak be mintás tapétával, a többit pedig megoldod egyszínűvel, akkor bizony nemcsak ütős kombinációt alkotsz, de minden betérő vendéged ámuldozni fog azon, hogy mennyire jó ízléssel bírsz.

 

Ehhez nincs is más teendőd, mint hogy a modern tapéta kínálatra kattints, és bátran engedd szabadjára a fantáziád!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A választási bizottság vizsgálja a Kecskeméti Lapok Kft. különszámát

Cikkünk után a Szövetség a Hírös Városért Egyesület és a Válasszon Jövőt! Kiskun Lokálpatrióta Egyesület kifogást jelentett be a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version