Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Nem tétlenkednek a hatvanpusztai Orbán-rezidencián, újabb épületekkel bővül a birtok

- Advertisement -

„Magyarország előre megy, nem hátra” – szól az ismert kormánypárti szlogen, a hatvanpusztai Orbán-birtok pedig ennek megfelelően fejlődik. Ezúttal egy „csicsásabb, archaizáló télikerttel” bővült a „Főnök kertje”.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Gulyáságyú Médiával közösen felülről tekintették meg a rezidenciát, és megállapították: a legutóbbi, tavaly novemberben megejtett látogatás óta eltelt időben sem tétlenkedtek a kivitelezők.

Hadházy úgy fogalmaz: „meglepődve láttam, hogy az eredeti helyett egy csicsásabb, archaizáló télikert áll a Főnök luxus palotájának a kertjében.

Videó is készült a megtekintésről, amin látható, hogy az előző pálmaháztól nem messze épült egy nagyobb, hasonló funkciójú üvegház is. Azt is észrevették, hogy a birtokon nagy a nyüzsgés, egy új építkezésre is felfigyeltek.

Egyfajta hangár (talán termény vagy gép tárolására) épül a birtok jobb hátsó traktusában, legalábbis a betonalap erre utal” – írják.

A hatvanpusztai majorság körül minden föld az Orbán és Mészáros családoké, és bár papíron maga a hatvanpusztai birtok Orbán Viktor édesapjáé, Orbán Győzőé, egyes források szerint a miniszterelnök időnként nem csak kikapcsolódási céllal látogat el az impozáns kúriára, hanem munkamegbeszéléseket is tart ott.

via 444.hu

- Advertisement -
Exit mobile version