Tegnap közel egy óra késéssel indult el Szegedről a Kecskeméten is áthaladó, és a Balatonhoz közlekedő Aranyhíd expressz

- Advertisement -

Néhány hete, június 17-én lépett életbe a MÁV-Volán-csoport nyári menetrendje. A korábbi évekhez hasonlóan idén is naponta közlekedik a Szegedet Balatonszentgyörggyel közvetlenül összekötő Aranyhíd expresszvonat, mely Kiskunfélegyházát, Kecskemétet és Ceglédet is érinti.

„A Szegedről 7:57-kor Balatonszentgyörgyre induló Aranyhíd expressz (1787) járműhiba miatt előreláthatólag 50 perc késéssel indul” – osztotta meg tegnap reggel a hírt oldalán a Mávinform.

Facebook-poszt alatti kommentekből az derül ki, hogy az egyik utas szerint egy óráig tartott, mire kicserélték a klímahibás kocsit, és a helyzetről tájékoztatást sem nagyon kaptak a vasúttársaságtól, a poszt maga is akkor került ki, amikor a vonat már elindulhatott.

Sorozatos műszaki hibák, állandó késések

Nem csupán az Aranyhíd expressz járt pórul: a Mávinform a nap folyamán több meghibásodásról, késésről, illetve pótlóbuszokkal történő kiváltásról is hírt adott.

Vitézy Dávid szerint már drámai a helyzet a MÁV-nál, a nyári szezont is kérdéses, hogyan fogják kibírni. A Telex pedig nemrég írt arról a Hvg360 cikkét szemlézve, hogy nem tudja garantálni a MÁV, hogy a nyáron hűvösben, és időben közlekedjenek a szerelvényeik.

A cikket a Szegeder és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Magyar Péter Kecskeméten zárta Bács-Kiskunban tett körútját

Szerda este érkezett Kecskemétre Magyar Péter országjárása során, a főtéren találkozott szimpatizánsaival és beszédet mondott. Az eseményről a KecsUP...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version