fbpx

FRISS HÍREK

Járai Máté színművész jószolgálati nagykövetként áll a Hirös Rescue Team mellé

- Advertisement -

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze elfogadta a Hírös Rescue Team Speciális Mentőegyesület felkérését, így jószolgálati nagykövetként már ő is igazi életmentővé vált.

Nem ez az első alkalom, hogy a jelenleg Kecskeméten alkotó Jászai Mari-díjas művész egy jó ügy mellé áll. A nyár folyamán már részt vett a Bács-Kiskun vármegyei rendőrség online csalásokat megelőző kampányában is.

A Hírős Rescue Team kutyás kereső mentő és speciális kereső mentő csoport 2019-ben alakult és nagy örömükre szolgál az együttműködés.

Járai Máté színművész (jobbról) jószolgálati nagykövet lett Fotó: Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület

– Máté lelkesedését ismerve lesznek még projektek. Köszönjük a lehetőséget és a megtiszteltetést, hogy egy ilyen nagy művész is szárnyai alá vette csapatunkat és neki is ilyen fontos az életmentés!” – fogalmazott közösségi oldalán a Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület.

A Hírös Rescue Team kutyás kereső-mentő és speciális kereső mentő csoport 2019-ben alakult. Fotó: Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület

Az együttműködésről Instagram oldalán számolt be követőinek a színművész: – Büszke nagykövet lettem! A képen látható urak a Hirös Rescue Team elkötelezett tagjai, rengeteg életet mentettek meg teljesen önkéntes alapon. Mogyi kint járt a legutóbbi iszonyatos törökországi földrengésen is, ahol több, mint 10 embert az Ő segítségével tudtak kiemelni a romok alól. Legyen szó egy éppen karácsonykor eltűnt nagymamáról, vagy egy világméretű katasztrófáról, mennek és teszik, amihez a legjobban értenek: életet mentenek! Kérlek Benneteket nézzétek meg a honlapjukat, minden információ megtalálható Róluk, arról, hogy mi, mindent tesznek 0-24 ben a bajbajutottak megsegítésére! A képen a team vezetője Péter mellett a két csodakutya Mogyi és fia Füge látható!” – írta posztjában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...