fbpx
7.8 C
Kecskemét
2024. március 1., péntek

FRISS HÍREK

Járai Máté színművész jószolgálati nagykövetként áll a Hirös Rescue Team mellé

- Advertisement -

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze elfogadta a Hírös Rescue Team Speciális Mentőegyesület felkérését, így jószolgálati nagykövetként már ő is igazi életmentővé vált.

Nem ez az első alkalom, hogy a jelenleg Kecskeméten alkotó Jászai Mari-díjas művész egy jó ügy mellé áll. A nyár folyamán már részt vett a Bács-Kiskun vármegyei rendőrség online csalásokat megelőző kampányában is.

A Hírős Rescue Team kutyás kereső mentő és speciális kereső mentő csoport 2019-ben alakult és nagy örömükre szolgál az együttműködés.

Járai Máté színművész (jobbról) jószolgálati nagykövet lett Fotó: Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület

– Máté lelkesedését ismerve lesznek még projektek. Köszönjük a lehetőséget és a megtiszteltetést, hogy egy ilyen nagy művész is szárnyai alá vette csapatunkat és neki is ilyen fontos az életmentés!” – fogalmazott közösségi oldalán a Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület.

A Hírös Rescue Team kutyás kereső-mentő és speciális kereső mentő csoport 2019-ben alakult. Fotó: Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület

Az együttműködésről Instagram oldalán számolt be követőinek a színművész: – Büszke nagykövet lettem! A képen látható urak a Hirös Rescue Team elkötelezett tagjai, rengeteg életet mentettek meg teljesen önkéntes alapon. Mogyi kint járt a legutóbbi iszonyatos törökországi földrengésen is, ahol több, mint 10 embert az Ő segítségével tudtak kiemelni a romok alól. Legyen szó egy éppen karácsonykor eltűnt nagymamáról, vagy egy világméretű katasztrófáról, mennek és teszik, amihez a legjobban értenek: életet mentenek! Kérlek Benneteket nézzétek meg a honlapjukat, minden információ megtalálható Róluk, arról, hogy mi, mindent tesznek 0-24 ben a bajbajutottak megsegítésére! A képen a team vezetője Péter mellett a két csodakutya Mogyi és fia Füge látható!” – írta posztjában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban

A lassan fél éve folyó bértárgyalások során nem közeledtek eléggé az álláspontok - közölte a Vasas Szakszervezeti Szövetség. Ezért...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...