fbpx
9.9 C
Kecskemét
2024. február 24., szombat

FRISS HÍREK

Az orosházi kórházban már több osztályon nincs hétvégi ellátás

- Advertisement -

Az Orosházi László Elek Kórház és Rendelőintézet fül-orr-gégészeti osztályán hétvégenként nem lesz fekvőbeteg-ellátás, a betegek a békéscsabai kórház osztályára kerülnek – írja az MTI.

A kórház közleménye szerint hétköznapokon biztosítják a sebészeti fekvő- és járóbetegek napközbeni és ügyeleti ellátását az orosházi kórházban. Akiknek egészségi állapota megengedi, pénteken 16 óráig hazamehetnek. Akiknek hétvégén is szükségük van szakellátásra, a Békés Vármegyei Központi Kórház békéscsabai tagintézményének fül-orr-gégészeti osztályára szállítja az Országos Mentőszolgálat. A sebészeti szakrendelést nem érinti a változás.

A békéscsabai tagkórházban a hétvégenkénti gyermek fekvőbeteg-ellátás szeptember elején szűnt meg, a betegeket a gyulai tagintézmény látja el. Október eleje óta pedig a sebészeti osztály sem lát el betegeket hétvégenként.

Az orosházi kórház igazgatóját október elején mentették fel, miután kiderült, hogy magánklinikát nyitott szinte az utca túloldalán. Az Országos Kórházi Főigazgatóság soron kívüli vizsgálatot rendelt el az ügyben, és csak annak lezárulta után ígért bővebb tájékoztatást.

Hasonló cikkünk:  A magánellátás egyre fontosabb szerepet fog kapni a magyar egészségügyben, aki teheti spóroljon rá

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...