fbpx

FRISS HÍREK

Hamarosan kiderül, kik nyerik a 18. Bács-Kiskun vármegyei Prima díjakat

- Advertisement -

A hónapokkal ezelőtt induló jelölések, a 10 kategóriagyőztes kiválasztása és a közönségszavazás után csütörtök este gazdára találnak a területi Prima díjak. A 10 jelöltből hárman kaphatják meg a rangos elismerést, az egyikük pedig a Prima Közönségdíjat veheti majd át.

Az ősz egyik legrangosabb vármegyei szintű kulturális eseményén, a kecskeméti Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő vármegyei Prima díjátadó gálán adják át a kiemelkedő erkölcsi elismerést képviselő díjakat. 2023 a megújulás éve a vármegyei Prima díjak történetében, hiszen idéntől Boldi kisplasztikája, az Égre törő íjászt megformázó alkotással térhetnek haza a győztesek. Az íját a magasba emelő íjász alakja a teljesítmény és a tehetség szárnyalását jelképezi, amely üzenet összhangban áll a Prima díj alapgondolatával és kifejezi a felfelé törekvés vágyát. Emellett a plasztika sorszámmal ellátott, önmagában is mutatós és elegáns, bronzból készült alkotás, melynek anyagi értéke mintegy félmillió forintot képvisel.

A gálaest meghívottjai közt szerepelnek a vármegye legnagyobb vállalatainak vezetői, azoknak a kis- és középvállalkozások képviselői, akik támogatásából létrejöhetett ez a rangos elismerés. Jelen lesznek még a Bács-Kiskun vármegyében működő szervezetek vezetői, vezető tisztségviselői és természetesen a 10 kategória győztese, azaz a Prima díj jelöltek.

Hasonló cikkünk:  Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség a főtéren történt verekedés kapcsán

A 19 éve alapított díjak vármegyei elismertségét és népszerűségét igazolja, hogy a jelöltekre több, mint 41 000 szavazat érkezett idén a közönség részéről. Ma este az is kiderül, hogy melyikük kapta a legtöbb voksot, amellyel Prima Közönségdíjat érdemel!

A vállalkozói összefogásból megszületett rangos Prima díjak küldetése, hogy általuk a tudomány, a kultúra és a sport valamely területén jelentős eredményt elérő személyek méltó kitüntetésben részesüljenek.

A 19 éve alapított díjak vármegyei elismertségét és népszerűségét igazolja, hogy a jelöltekre több, mint 41 000 szavazat érkezett idén a közönség részéről. Ma este az is kiderül, hogy melyikük kapta a legtöbb voksot, amellyel Prima Közönségdíjat érdemel!

Ugyancsak ezen az estén kerülnek majd megemlítésre és átadásra a vármegyei Év vállalkozója díjak, valamint a Kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért járó elismerés is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...