fbpx
11.8 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Hamarosan kiderül, kik nyerik a 18. Bács-Kiskun vármegyei Prima díjakat

- Advertisement -

A hónapokkal ezelőtt induló jelölések, a 10 kategóriagyőztes kiválasztása és a közönségszavazás után csütörtök este gazdára találnak a területi Prima díjak. A 10 jelöltből hárman kaphatják meg a rangos elismerést, az egyikük pedig a Prima Közönségdíjat veheti majd át.

Az ősz egyik legrangosabb vármegyei szintű kulturális eseményén, a kecskeméti Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő vármegyei Prima díjátadó gálán adják át a kiemelkedő erkölcsi elismerést képviselő díjakat. 2023 a megújulás éve a vármegyei Prima díjak történetében, hiszen idéntől Boldi kisplasztikája, az Égre törő íjászt megformázó alkotással térhetnek haza a győztesek. Az íját a magasba emelő íjász alakja a teljesítmény és a tehetség szárnyalását jelképezi, amely üzenet összhangban áll a Prima díj alapgondolatával és kifejezi a felfelé törekvés vágyát. Emellett a plasztika sorszámmal ellátott, önmagában is mutatós és elegáns, bronzból készült alkotás, melynek anyagi értéke mintegy félmillió forintot képvisel.

A gálaest meghívottjai közt szerepelnek a vármegye legnagyobb vállalatainak vezetői, azoknak a kis- és középvállalkozások képviselői, akik támogatásából létrejöhetett ez a rangos elismerés. Jelen lesznek még a Bács-Kiskun vármegyében működő szervezetek vezetői, vezető tisztségviselői és természetesen a 10 kategória győztese, azaz a Prima díj jelöltek.

Hasonló cikkünk:  Nem verhetik már át könnyedén a zöld fogyasztókat

A 19 éve alapított díjak vármegyei elismertségét és népszerűségét igazolja, hogy a jelöltekre több, mint 41 000 szavazat érkezett idén a közönség részéről. Ma este az is kiderül, hogy melyikük kapta a legtöbb voksot, amellyel Prima Közönségdíjat érdemel!

A vállalkozói összefogásból megszületett rangos Prima díjak küldetése, hogy általuk a tudomány, a kultúra és a sport valamely területén jelentős eredményt elérő személyek méltó kitüntetésben részesüljenek.

A 19 éve alapított díjak vármegyei elismertségét és népszerűségét igazolja, hogy a jelöltekre több, mint 41 000 szavazat érkezett idén a közönség részéről. Ma este az is kiderül, hogy melyikük kapta a legtöbb voksot, amellyel Prima Közönségdíjat érdemel!

Ugyancsak ezen az estén kerülnek majd megemlítésre és átadásra a vármegyei Év vállalkozója díjak, valamint a Kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért járó elismerés is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...