fbpx

FRISS HÍREK

Péntek éjfélig lehet leadni a voksokat az idei Prima-díj közönségszavazásán

- Advertisement -

Átlépte a 35 ezret az idei szavazatok száma a Prima-díj közönségszavazásán, ezáltal bizonyos, hogy megdőlt a tavalyi 27 ezer feletti voksolási rekord. A VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) Bács-Kiskun Vármegyei Szervezete által kihirdetett 10 kategória győztes 2023-ban minden eddiginél több közönségszavazatot gyűjtött össze a Bács-Kiskun vármegyei Prima-díjak története során.

Az élen még mindig nagyon szoros a verseny és az utolsó 3 napban akár fordulhat is a sorrend. A jelenlegi 1. helyezett már több mint 9 ezer szavazatot tudhat magáénak, ám a végső győzelmet csak péntek éjfélkor lehet bezsebelni.

A 2023. évi Prima-díj közönségkedvence az elismerő Prima-szobor mellé fél millió forintos pénzjutalmat vehet át 2023. november 30-án a kecskeméti Sheraton hotelben megrendezendő Prima-díjátadó gálaesten. A közönségszavazás győztesének kiléte is csak ekkor kerül nyilvánosságra.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...