fbpx
21.8 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Szerszámosdobozok, a mindent elrejtő kincsesládák

- Advertisement -

A pakolás, rendrakás sokaknak az egyik “nem szeretem” feladatai közé tartozik. Sokszor csak halogatunk, miközben a lakásban felhalmozódó tárgyak száma egyre csak nő. Nincs ez másként a barkácsolni kedvelő emberekkel sem, csak akkor a rendetlenség fő középpontja a kertbe vagy jobb esetben egy szerszámos faházikóba vagy egy barkácsműhelybe tevődik át. Azonban érdemes elgondolkodni, hogy melyek azok a tárgyak, amelyek esetleg segítséget nyújthatnak, hogy egy ezermesternek is rendszerezettebb legyen az élete.

Tengernyi szerszámosláda egy helyen

Érdemes megnézni a BestMarkt webáruház szerszámosládáit, és akik eddig inkább csak messziről szemezgettek a rendrakás gondolatával, lehet, hogy valamelyik doboz képeinek hatására végre megjön a kedvük a rendszerezéshez. Ugyanis, ha van egy vagy több, kifejezetten a célnak megfelelő szerszámosládánk, akkor mindjárt könnyebb lesz az élet, ugyanis minden kisebb vagy nagyobb kelléknek meglesz végre a helye.

Attól függően, hogy valaki egy kezdő barkácskészletet szeretne összeállítani vagy pedig a hosszú évek alatt felhalmozódott eszközkészletét szeretné például a garázsában elpakolni, számos tároló közül válogathat a BestMarktnál. Különböző méretű táskák, ládák és dobozok vásárolhatók, amelyek eltérhetnek abból a szempontból is, hogy mennyi és milyen rendszerezők találhatók meg bennük.

Egy másik megfontolandó ismérv lehet, hogy ezeket a ládákat szeretnénk-e magunkkal vinni valahová, vagy pedig tényleg csak a tárolást szolgálják. Amennyiben maguk a szerszámosládák egyben munkaeszközök is, és a mindennapi munkához kellenek, érdemes gurulós változatot vásárolni.

Hasonló cikkünk:  I. Gazdasági Kecsup-Est Bod Péter Ákossal

Fiókok, bőröndök, fali rendszerezők

Ha valaki egyszer elhatározza magát, hogy mostantól rendet tart a műhelyében, akkor a szerszámosládán túl számtalan módja van még a rendszerezésnek. Sokat segítenek például a fali tartók, ahol méret és típus szerint lehet pl. a villáskulcsokat, csavarhúzokat, stb. elhelyezni, így amikor szükség van rájuk, egy mozdulattal lekaphatók, hiszen minden az ember keze ügyében van.

Nem csupán ládákat, de akár bőrönd nagyságú tárolókat is beszerezhetünk, amelyek számtalan fakkot, apró kis rekeszt, tartót rejtenek, és szinte kész élvezet a bennük való rendrakás. A tárolók egy másik csoportja a szekrények, amelyek lehetnek fiókosak vagy polcosak vagy mindkettő együtt.

Praktikus megfontolások

Ezek a szerszámosok mind masszív, strapabíró műanyagból készültek, és különféle zárási technikákkal csukódnak. Vannak olyan típusok, amelyeknél lehetőség van több különböző láda egymáshoz kapcsolására is, vagy pedig a görgőkön túl teleszkópos fogantyúkkal is felszereltek. Olyan tárolók is kaphatók, amelyek tetején átlátszó a rendszerező, amely még inkább segíti a gyors eligazodást. A ládákban minden egyes tárgynak külön helye van, nagyság szerint is sorba rendezhetők, és elmozdulás ellen is védve vannak, így nem tudnak összekeveredni sem.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...