fbpx

FRISS HÍREK

Te is szeretnél egy minél menőbb verdát?

- Advertisement -

Bár alapvetően az autók célja az, hogy eljuttassanak minket A pontból B pontba, kényelmesen és biztonságosan, azért ma már más paramétereknek is meg kell, hogy feleljenek. Míg régebben nemigen lehetett variálni még a színeket tekintve sem, addig ma már számos lehetőség létezik. És a változtatgatás nem ér véget az autó megvásárlásával, épp ellenkezőleg, ott kezdődik csak igazán!

Az autó mint státuszszimbólum soha nem fog kimenni a divatból, így teljesen természetes igény az, hogy az egyéniséged “meghosszabbításaként” gondolj rá. Ha pedig így teszel, akkor nincs abban semmi meglepő, hogy minél inkább a saját képedre szeretnéd formálni az autódat.

A matrica csodákra képes!

A Royal Tuningnál kapható karbonfóliák rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. A fóliák speciális felülete sok autóst elcsábít, de különösen azokat győzi meg, akiket elvarázsolnak a sport- és versenyautók.

Ahhoz, hogy azokat az autókat megidéző külseje legyen a saját járművünknek is, egy speciális anyag, úgynevezett karbonfólia szükségeltetik. Ez képes ugyanis arra, hogy visszaadja azt a látványt, amelyet a különleges versenyautókon láthatunk.

Persze ennek csupán esztétikai értéke van, de azért ezt sem szabad lebecsülni, hiszen ez is egy igen lényeges szempont. Mert az autó most már messze nem csupán egy közlekedési eszköz, hanem a személyiségünk kivetülése, úgymond meghosszabbítása. Így aztán nem csoda, ha azt szeretnénk, hogy a járgányunk minél menőbb legyen!

Hasonló cikkünk:  A kormány egy új programban ingatlanért kínál majd EU-s vízumot

Szerencsére mind belső, mind pedig külső használatra való fóliát is találunk a fentebb említett webáruház kínálatában, így rajtunk áll, hogy melyiket szeretnénk megvásárolni.

Nem csupán az optikai tuningot tudja!

Ugyanakkor azt sem árt kihangsúlyozni, hogy a matricák nem pusztán az optikai tuningra alkalmas eszközöknek tekintendők, ugyanis számtalan más funkciót is betöltenek.

Számos matricatípus a biztonságot növeli, láthatóbbá teszi a járművünket, vagy nekünk segít abban, hogy még az olyan problémás időjárás esetén, mint amilyen az eső is, jobban lássunk.

Sőt, akad olyan, amely az autó bizonyos részeit óvja, így gyakran tesznek matricákat a kilincsekhez, hiszen így a karcolódásoknak lehet elejét venni. De még a biztonságot is növelhetjük fóliák bevetésével, érdemes csak az ablakokat sötétítő fóliákra gondolni, amelyek megakadályozzák, hogy idegenek kukucskáljanak be az autónkba!

Bátran vállaljuk önmagunkat!

Talán mondani sem kell, de a 21. század hajnalán, amikor a sokszínűség nemhogy nem baj, hanem egyenesen erénynek számít, egy percig sem szabad azon agyalni, hogy ragasszunk-e matricát a verdánkra, avagy sem.

Hiszen ha úgy érezzük magunkat igazán jól, úgy komfortos nekünk, hogy az autónkat tuningolva hajthatjuk, akkor tegyük bátran! Ne feledjük, az autó a második otthonunk, miért ne formálhatnánk kedvünkre a Royal Tuning termékeivel?

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...