Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Cégkivonat mindössze pár perc alatt? Igen, lehetséges!

- Advertisement -

Cégkivonatra az üzleti életben számos alkalommal szükség lehet, például banki ügyintézés során, pályázatok benyújtásakor, autóátíráskor vagy szerződéskötéskor, illetve postai küldemény átvételekor. A cégkivonatnak azonban különböző fajtái vannak.

A hiteles változat tájékozódási célokra alkalmas, ingyenesen elérhető és letölthető. Hivatalos ügyintézés során nem használható, ugyanis nem a legfrissebb adatokat tartalmazza. Információszerzésre és tájékozódásra viszont kiváló. 

Hiteles, közhiteles, Apostille

Hivatalos ügyintézéshez vagy szerződéskötéshez mindenképpen érdemes hiteles cégkivonatot beszerezni a CEGKIVONATMOST oldalán, amely majdnem minden helyzetben megfelel. Elektronikus formában és papír alapon is megrendelhető. Hitelesített formában tartalmazza az adott vállalkozással kapcsolatos legfontosabb adatokat. 

Azonban fontos hangsúlyozni, hogy vannak olyan helyzetek, amelyek esetében nem fogadják el ezt a típust. Ebben az esetben közhiteles cégkivonatra van szükség. Ilyen helyzet lehet például a banki hitelekkel kapcsolatos ügyintézés, valamint a pályázatok benyújtása. Minden esetben érdemes előre érdeklődni az adott hivatalnál, hogy pontosan milyen típusra van szükségük.

Amennyiben külföldi ügyintézésre kerül sor, akkor pedig Apostille felülhitelesített cégkivonatra van szükség. Az ezzel a tanúsítvánnyal ellátott dokumentumok használhatóak azokban az országokban, amelyek csatlakoztak az Apostille Egyezményhez. Amennyiben az adott országra ez nem érvényes, úgy megkövetelhetik az adott dokumentum Magyar Külügyminisztérium általi felülhitelesítését is.

Pár perc alatt letölthető

Ma már egyszerűen és gyorsan beszerezhetőek a cégkivonatok, ha a megfelelő oldalon történik az igénylés. Érdemes olyan szolgáltatót választani, amely nemcsak a weboldalon keresztül teszi lehetővé a rendelést, hanem megbízható telefonos ügyfélszolgálattal is rendelkezik. 

Ez a lehetőség akkor a leghasznosabb, amikor valakinek azonnal cégkivonatra van szüksége, de éppen úton van, így telefonon keresztül is egyszerűen meg tudja rendelni. Továbbá akkor is hasznos ez a lehetőség, ha vannak kérdések még a vásárlás előtt, így azt követően, hogy szakmailag pontos válaszokat kap az illető, azonnal meg is rendelheti a dokumentumot. 

Telefonos rendelés

A telefonos rendeléshez általában csak egy adószámra, egy cégjegyzékszámra vagy egy cégnévre van szükség. Az utóbbi önmagában bizonyos esetekben nem elegendő, például akkor, ha az adott cégnév nagyon gyakori. 

Ezt követően a szolgáltató beazonosítja a kapott adatok alapján a vállalkozást, majd pedig küld egy átutalásos számlát az ügyfélnek. Miután az ügyfél elutalta az összeget, és megérkezik a szolgáltatóhoz, akkor a kért dokumentum e-mailben kerül elküldésre. 

A CEGKIVONATMOST esetében a profi és barátságos ügyfélszolgálat gyorsasága 15 éves szakmai tapasztalattal párosul, így egyszerűen és gyorsan lehet cégkivonatot rendelni, akár telefonon is.

- Advertisement -
Exit mobile version