Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Ősszel érkezhet a TV2-re a Bán Mór könyveiből készülő Hunyadi-sorozat

- Advertisement -

Nem lesz hiány állami támogatásból készülő sorozatból idén, a TV2 kettő ilyet is a műsorára tűz majd: a Hunyadi-sorozatot és a Magyar Honvédség együttműködésével készülő S.E.R.E.G. című produkciót. Mindkettő 2024 utolsó negyedévében debütálhat a csatornán.

A Bán Mór által jegyzett könyvsorozatból készül a 10,5 milliárd állami forinttal megtámogatott Hunyadi-sorozat. Az író – polgári nevén Bán János – korábban a Kecskeméti Médiacentrum vezetője volt, az ő helyébe lépett az ellenzékkel is megtámogatott Kozák Polett.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója a Sorozatwikinek nyilatkozva elmondta, hogy A holló felemelkedése címen futó magyar–német koprodukció leghamarabb ősszel érkezhet a csatornára. A sorozat forgatásán járt a Telex is, ahol az alkotók elmondták, ekkora volumenű, ennyi színészt és statisztát mozgató magyar produkció talán még nem is készült.

Az Elk*rtuk-at is gyártó, a Kálomista család tulajdonában lévő Megafilm készíti a Magyar Honvédséggel karöltve a S.E.R.E.G. című minisorozat, amit az állam 865 millióval támogatott meg. Benda Balázs a forgatókönyvíró, aki az Elk*rtuk-at is jegyzi, a rendező pedig Dombrovszky Linda. A Megafilm szerint ősszel mutathatják be a sorozatot, ennél pontosabb időpontot Fischer Gábor sem árult el az interjúban.

A Magyar Honvédség helyszíneket és haditechnikai eszközöket (harcjárműveket, drónokat és helikoptereket) biztosít a sorozatnak. A Megafilm ismertetője szerint a sorozat két szálon fog futni: „vígjáték az alapkiképzésről és kemény katonadráma egy élet-halál misszióról”.

via Telex

- Advertisement -
Exit mobile version