fbpx

FRISS HÍREK

Magasra csaptak az indulatok az újévkor született miskolci roma kisfiú miatt; Laár az élet alapjáról beszélt

- Advertisement -

Laár András az élet alapjáról beszélt. A kaposvári röplabdázó a tragikus tapolcai baleset egyik halálos áldozata. Lapszemle a nyugati és a keleti országrészből.

Borsod24.huMagasra csaptak az indulatok az újévkor született miskolci roma kisfiú miatt

Az interneten is ment az adok-kapok Szelim születésének hírére, egészen a rasszista megjegyzésekig fokozva, de talán a csúcspont Novák Előd több, rendkívül éles megjegyzése volt az “eltartott cigányokról”. Erre érkezett is a Roma Szeretetszolgálat elnökének gyors válasza.

Kpsvr.huKaposvári röplabdázó a tragikus tapolcai baleset egyik halálos áldozata

Négyen meghaltak, egy ember életveszélyesen megsérült január 2-án, szombaton délelőtt Tapolcánál, ahol egy vonat és személygépkocsi ütközött. A Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának egyik fiatal játékosa, Iván Gergő, volt a baleset egyik áldozata.

Hasonló cikkünk:  Magyar ügyfél rendelt egy szuperjachtot 100 millió dollárért

Jövő TV: Laár András szerint a nem ártás az élet alapja

A Jövő TV Lejátszó ötödik adásába Laár András és felesége saját társasjátékukat hozta el, melyen keresztül megtanulhatjuk hogyan gyakoroljuk a nem ártást és hogyan élhessünk és hozhassunk úgy döntéseket, úgy, hogy erkölcsileg tiszták maradhassunk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Székre állt Orbán Viktor Kecskeméten – érdekességek a zártkörű kormányfői látogatásról

Hogy jutottunk be a rendezvényre? Mit írt a Kétfarkú Kutya Párt képviselő-jelöltje a transzparensére? Hogy lehetett levelet feladni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...