fbpx
16.1 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Újabb kecskeméti utcákat tennének fizetőssé

- Advertisement -

Bővítenék az I. és a III. díjövezet alá eső kecskeméti övezet határát, ahol fizetni kellene a parkolásért. Az indoklásban az szerepel, hogy nem az ott lakók foglalják el a parkolóhelyeket. Ez tapasztalható az Árpád körúton túl a Mátis Kálmán utcai társasházak körül, valamint a Szentháromság Kápolna környezetében.

Hasonló a helyzet a Megyei Kórház körül is, ahol a kórházhoz érkezők egy része a fizető várakozóhelyek elkerülése végett a Gőzhajó utcai parkolókat veszik igénybe. Korábban itt már fizetőssé tették a Nyíri út Lunkányi János utcától az Akadémia körútig terjedő szakaszt, majd a Juhar utcát, aminek a részleteiről itt írtunk a kecsup-on.

A díjfizetési kötelezettség alá tartozó terület határának a módosításáról a soron következő, holnapi közgyűlésen döntenek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...