fbpx

FRISS HÍREK

Kukoricalabirintusban bolyonghatunk a kiszombori határban

- Advertisement -

Öt és fél kilométer hosszú labirintust alakítottak ki a falu határában lévő kukoricásban a helyi Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör tagjai a Csongrád megyei Kiszomboron, ezzel állítva emléket a faluban 50 éve fúrt első olajkútnak.
A tavaszi vetés után, tervrajz alapján kapálták ki az útvonalat. A kukorica mostanra megnőtt, így a látogatók július 15-től már bolyonghatnak az útvesztőben.

Lendületesen gyalogolva is bő egy órás talpalás, amíg a végére érünk a kukoricásban kijelölt kalandösvénynek. Megijedni persze nem kell, az élményhez térkép is jár, elveszni nem, csupán el-eltévedni lehet benne.

A tíz focipályányi területen kialakított olajkút-labirintus nem az első ilyen vállalkozása a településnek: az idei már a tizenötödik útvesztőjük, amelyet egészen augusztus 20-ig kereshetnek fel a látogatók a megadott nyitvatartási időben.

Hasonló cikkünk:  Egy kormányhatározat szerint tízmilliárdokat ad Magyarország Ukrajna fegyverutánpótlására

via RTL Híradó

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...