fbpx
13.4 C
Kecskemét
2024. október 4., péntek

FRISS HÍREK

A riói Cukorsüveg-hegy tetején flashmobozott a Kecskemét Táncegyüttes (videóval)

- Advertisement -
A Kecskemét Táncegyüttes harmadik helyezést ért el a 20. jubileumi Nova Prata Nemzetközi Néptánc Világbajnokságon Brazíliában. A versenyt követően a táncosok Rióba látogattak, ahol a kultikus Cukorsüveg-hegy tetején egy flashmob-bal örvendeztették meg a turistákat.
Az orosz és a kínai hivatásos táncegyüttesek után a Kecskemét Táncegyüttes állhatott a dobogóra a fesztivál és a világ többi, fesztiválra jelentkező, de meghívást nem kapó amatőr együttesét megelőzve.
A bronzérem mellett szintén csodás eredmény, hogy zenekaruk Szilágyi Márton, Nagy Dóra, Szabó János és Inoka Győző megnyerte a fesztivál legjobb zenekarának díját is.
A versenyt követően a táncosok Rióba látogattak, ahol a kultikus Cukorsüveg-hegy tetején egy flashmob-bal örvendeztették meg a turistákat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megáldották, átadták, elfoglalták a közel háromszoros áron elkészült új kecskeméti nővérszálló épületét (videóval)

A 2022-ben bejelentetthez képest közel háromszoros áron, mintegy másfél milliárd forintból épült meg a csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...