Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A Fidesz réme nyerte az EP-választást Hollandiában

- Advertisement -

Az előzetes felmérésekhez képest meglepetésre a baloldali Munkáspárt (PvdA) nyerheti a csütörtökön Hollandiában megtartott EP-választásokat, derül ki az Ipsos exit polljából.

A hivatalos eredményekre egészen vasárnap késő estig várni kell, amíg az összes tagországban leszavaznak az EP-választáson.

Várhatóan öt képviselői helyet szerez a hollandoknak járó 26-ból, 2014-es 9,4 százalékos eredményét pedig megduplázhatja az európai szocialisták bizottsági elnöki csúcsjelöltjének, Frans Timmermansnak a pártja, aminek a Reuters szerint ő volt a vezéralakja a kampányban. Ha ez lesz a végeredmény is, akkor a magyar származású holland képviselő, Piri Kati is újrázik az EP-ben – írja az index.hu.


- Advertisement -
Exit mobile version