Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Elpusztult pontyokra panaszkodnak a horgászok

- Advertisement -

Több helyen is elpuszult – jellemzően ponty – halakat látnak a Benkó Zoltán Szabadidőközpont víztározójában a horgászok.

Egy Olvasónk oszotta meg velünk a képeket, és hozzátette, hogy nemcsak a horgászok, de ő is több helyen látott haltetemeket a vízben séta közben.

Hozzátette, hogy a vízparton ülőkkel szóba elegyedve azt is megtudta, hogy nem csupán a látvány, de a bűz is egyre kellemetlenebb az egyes szakaszokon.

Kérdéseinkkel a tórendszert üzemeltető Hírös-Sport Nonprofit Kft. sajtóosztályához fordultunk, de csütörtök délelőtt 11 óra óta nem reagáltak e-mailes megkeresésünkre.

Bízunk benne, hogy hamarosan megtudhatjuk, hogy mi áll az eddig rejtélyes halpusztulás hátterében. A választ közölni fogjuk Olvasóinkkal!

- Advertisement -
Exit mobile version