fbpx
3.6 C
Kecskemét
2022. január 28., péntek

FRISS HÍREK

Győzelemmel zárta a szezont a Kecskeméti TE

Vasárnap az utolsó fordulót rendezték az NBIII-ban, a Kecskeméti TE a Rákosmente KSK-t fogadta a Széktóiban. Bár korán hátrányba kerültünk, a második félidőben megfordítottuk és megnyertük a szezonzárót.

A meccs előtt Farkas Istvántól búcsúztunk, aki utolsó tétmeccsét játszotta profi pályafutása során, végül 313. kecskeméti színekben lejátszott találkozójával búcsúzott, ennek emlékére egy egyedi mezzel is meglepte a klubvezetés. A meccsen a vendégcsapat szerzett vezetést, de a második félidőben lőtt hármat a KTE, és győzelemmel fejezték be az évet a 9. helyen.

Búcsúzik a vezetőedző

Szabó Tibor 2 évig volt a KTE felnőtt csapatának vezetőedzője, ebben az időszakban a csapat megnyerte a megye I-es bajnokságot, majd osztályozón kivívta a feljutást az NBIII-ba. A harmadosztályban stabil csapatot rakott össze a bajnokság végére, a tavaszi szezonban ez pontokban is megnyilvánult, végül a 9. helyen fejeztük be a bajnokságot.

Kecskeméti TE – Rákosmente KSK 3-1 (0-1)
NBIII. közép csoport, 30. forduló

KTE: Mészáros – Bagó, Vágó, Nánási, Farkas (Nádudvari 64.) – Zámbó (Hirman 81.), Terbe, Markó, Zámbori – Takács, Vladul (Tóth 60.).

Hasonló cikkünk:  Válogatott focisták a legjobban kereső sportolók élén

RKSK: Kersák – Simita, Horváth G., Aranyos, Lovász – Vattai, Pintyi (Lucz 79.), Korozmán – Kiss (Horváth B. 62.), Kokenszky, Bányai (Horváth P. 62.).

Hasonló cikkünk:  A Kecskemét és a Debrecen is biztos kuparésztvevő

Gól: Vladul (47., 48.), Tóth (81.) ill. Kokenszky (11.)

Szabó Tibor (KTE): Jól kezdtünk, de ennek az lett a vége, hogy gólt kaptunk. Ettől függetlenül sok helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben is, de csak a második félidőben tudtuk ezeket gólra váltani. Összességében teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Ami az éves munkát illeti, folyamatosan fejlődtünk, ősszel 16 meccsen szereztünk 17 pontot, tavasszal 14-en 22-t. Ez egy pozitív képet mutat, amire lehet építeni. Nekem ez volt az utolsó meccsem, az megbízatásom erre az évre szólt a felnőtt csapatnál, ebben egyeztünk meg. Sok sikert kívánok a leendő trénernek és a csapatnak, illetve innen is szeretném megköszönni a tulajdonosnak azt a bizalmat, amit a stábommal kaptunk!

Nyitray András – kecskemetite.hu


Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...