Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Szúnyogirtás: benne vagyunk a heti tervben, de csökkentett tartalommal

- Advertisement -

Ahogy jeleztük, ezen a héten tervezik elvégezni végre Kecskeméten a szúnyogirtást. Mivel korábban a meleg, aztán a szél, majd az eső miatt nem tudtak felszállni a gépek. A heti programban csakugyan szerepel városunk, azonban nem a korábban tervezett irtással.

Az előző héten ugyanis 3000 ha légi kémiai és 500 ha földi kémiai irtás volt betervezve. A mostani programban viszont már nem szerepel a földi permetezés. Tehát ennyivel biztosan kisebb lesz a hatékonysága a gyérítésnek.

Kecskemét területe egyébként 32.258 ha, tehát a légi irtást csupán ennek a tizedén végzik el.

Úgy tűnik, most is 30 fok feletti lesz a hőmérséklet, tehát ha korábban a nagy meleg miatt nem permeteztek, akkor most sem vehető ez 100%-osnak.

- Advertisement -
Exit mobile version