Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kiskunfélegyházán is összefogott az ellenzék

- Advertisement -

Kalocsa és Kecskemét után újabb Bács-Kiskun megyei településen lesz összefogás a kormánypárt ellen.

„Az ország majd 70 településén jött létre ez idáig az ellenzéki összefogást szimbolizáló együttműködés. Ellenzéki összefogásról beszélek, aminek a célja, hogy egyesítse mindazokat, akik számára a jelenlegi politikai kurzus vállalhatatlan és teljes szívükből a nemzetükért, a városukért kívánnak dolgozni a jövőben is. A Magyar Szocialista Párt a választókörzet több településén is részt vesz ezen mozgalmak szervezésében, azok munkájában. Itt Kiskunfélegyházán a Veled a Városunkért Egyesület által delegált jelöltek azok, akik az általunk elképzelt várospolitikai terveket képesek megvalósítani Kolossai János polgármester jelölt vezetésével” – írta közösségi oldalán Horváth Tamás, az MSZP önkormányzati képviselője.

Az alapelvek szerint a kiskunfélegyháziaknak is joguk van olyan egészségügyi és szociális ellátásokhoz, melyek megfelelnek a XXI. század követelményeinek, melyek támogatják az elesetteket. A jelenlegi városvezetés leginkább a látványberuházások megvalósításában jeleskedik, hátrahagyva olyan fontos lépéseket, melyek a fiatal családok otthonteremtését, a város peremkerületeiben és a külterületeken élők mindennapjait segítik. Az egyesület tagjai által megfogalmazott nyilatkozat hordozza mindazon értékeket, melyek garanciát jelentenek minden kiskunfélegyházi számára azt illetően, hogy a város ahol élnek a jövő generációi számára is otthont nyújt és gondoskodik polgárai jólétéről – olvasható még a bejegyzésben.

- Advertisement -
Exit mobile version