fbpx
11.4 C
Kecskemét
2024. február 28., szerda

FRISS HÍREK

Sok az ittas vezetés Kecskeméten is

- Advertisement -

Somogybabodon a legnagyobb az egy főre jutó ittas vezetések száma, Budapesten a II. kerület vezet, összesen tízezer esetben intézkedtek a rendőrök alkoholfogyasztás miatt a sofőrökkel szemben az év első félévben. A 24.hu az Országos Rendőr-főkapitányságtól kérte ki az adatokat, amelyekből kiderül, az ország mely részein buknak le legtöbbször az ittas sofőrök.

Az abszolút számokat tekintve azért természetesen nem versenyképesek a kistelepülések vidéken a nagyvárosokkal. A listát Szeged vezeti 161 regisztrált esettel, a Top10-ben – lakosságszám alapján – Sopron, de főként Kiskunfélegyháza feltűnése számít meglepetésnek. Kecskemét a harmadik a „rangsorban”.

A megyei bontás pedig azt mutatja, Somogy a műfaj királya: itt jut a legtöbb eset egy emberre, Komárom-Esztergom és Bács alig marad el a listavezető „riválistól”.

Hasonló cikkünk:  Mit tudunk a kecskeméti sajtóból a Novák Katalin lemondását megelőző napokról?

24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...