fbpx
10.9 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Szövetség: Csak látszat a Fidesz fiatalítása

- Advertisement -

Józsa Bálint, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselőjelöltjének közleménye változtatás nélkül.

„Elnézve a kecskeméti Fidesz új jelöltjeit, bebizonyosodott, hogy esze ágában sincs változtatni a fiatalok kiszolgáltatott helyzetén a városban. Csalódás, hogy a fiatalítást, és a fiatalok felé való nyitást megint csak kommunikációs eszköznek használják, holott a fiatalításnak az újításról kellene szólnia.

Elvárhatjuk a változást olyan emberektől, akik már az elmúlt 5 évben is függtek a kormánypártoktól? Elvárhatjuk tőlük, hogy hirtelen ellenállásba törjenek ki, mikor eddig asszisztáltak a fiatalok jövőjének elvételében? Fenyegethető emberekkel nem lehet változtatni.

Miközben a hangzavarra hivatkozva az utcára kényszerítették a bulizni vágyó fiatalokat, addig a legnagyobb robajjal az járt, ahogy a legfiatalabb kormánypárti képviselő, frakcióvezető-helyettes, és helyi Fidesz alelnök zongorán kísérte végig, ahogyan a főnöke vezényletével megsemmisítik a szórakozási lehetőségek utolsó bástyáit. Asszisztált ahhoz, hogy pályakezdő fiatalok helyett ukrán vendégmunkásokat juttassanak lakhatáshoz, valamint, hogy egy független diák kezdeményezést kitiltsanak egy közintézményből.

Hasonló cikkünk:  Hamarosan a Balatonnál szolgál majd a felújított „bugaci kispöfögő” nosztalgiavonat

Ha egy fiatal, agilis képviselő nem tudott, vagy nem akart kiállni a fiatalok érdekeiért, akkor hogyan várhatjuk el, hogy az eddig lehunyt szemmel járó ,,új” képviselőjelöltek változtatni fognak Kecskemét egyik legégetőbb problémáján? A fiatalítással, és az azzal járó változás, egy újabb hazugság, semmiképpen ne dőljünk be neki. Az, hogy hány éves ember nyom parancsszóra gombot, az teljesen elhanyagolható az emberek képviseletének tekintetében.

Változtassunk a fiatalokkal egyeztetve az őket érintő kérdésekben! Október 13-án szavazzunk a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjére és kerületi jelöltjeire!”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...