fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

A Fidesz szerint fontos a környezetvédelem, de megint élő fába csavaroztak

- Advertisement -

Nem tud lekattanni a Fidesz-KDNP az iskolákról. Hol a köznevelési törvényt ( is ) megsértve gyerekekkel kampányolnak, hol pedig iskolák előtt plakátolnak szabálytalanul, ha éppen nincs legális megolás. A múltkor a Damjanich iskola előtt szögelték élő fába a plakátjaikat. Majd cikkünk után gyorskötőzőre cserélték a szögeket.

Most a Mercedes iskola előtt tették fára a plakátokat ( ugyanazokét a jelöltekét ). De itt ravaszkodtak már. Úgy tűnik, hogy nincs környezetkárosítás, mert gyorskötözővel csinálták, azonban a fa másik oldalába csavarokat tettek, hogy ne csúszon le a kötöző.

Ezen a környéken éppen zajlik a Zöld város kialakítása a Homokbányán projekt, amelynek célja, hogy a környéket környezettudatosan alakítsa át. A Fidesz-KDNP választási programjában pedig ez áll:

“A Fidesz-KDNP közös kecskeméti önkormányzati képviselőjelöltjei egyetértenek abban, hogy a város minden választókörzetében folytatni kell …… a környezetvédelmi programokat, utóbbit különösen a légszennyezettség visszaszorítása érdekében.”

Hasonló cikkünk:  Somogyi Tímeát is jelölték a SzuperWMN-díjra – Kezdődik a közönségszavazás

Szögekkel a fában nem tűnik hitelesnek. A városháza honlapján található tájékoztatóban az áll, hogy élő fára tilos választási plakátot tenni. Szóval még kötözővel is szabálytalanok ezek a plakátok.

UPDATE

Eltávolították már a plakátokat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...