fbpx

FRISS HÍREK

A Fidesz szerint fontos a környezetvédelem, de megint élő fába csavaroztak

- Advertisement -

Nem tud lekattanni a Fidesz-KDNP az iskolákról. Hol a köznevelési törvényt ( is ) megsértve gyerekekkel kampányolnak, hol pedig iskolák előtt plakátolnak szabálytalanul, ha éppen nincs legális megolás. A múltkor a Damjanich iskola előtt szögelték élő fába a plakátjaikat. Majd cikkünk után gyorskötőzőre cserélték a szögeket.

Most a Mercedes iskola előtt tették fára a plakátokat ( ugyanazokét a jelöltekét ). De itt ravaszkodtak már. Úgy tűnik, hogy nincs környezetkárosítás, mert gyorskötözővel csinálták, azonban a fa másik oldalába csavarokat tettek, hogy ne csúszon le a kötöző.

Ezen a környéken éppen zajlik a Zöld város kialakítása a Homokbányán projekt, amelynek célja, hogy a környéket környezettudatosan alakítsa át. A Fidesz-KDNP választási programjában pedig ez áll:

“A Fidesz-KDNP közös kecskeméti önkormányzati képviselőjelöltjei egyetértenek abban, hogy a város minden választókörzetében folytatni kell …… a környezetvédelmi programokat, utóbbit különösen a légszennyezettség visszaszorítása érdekében.”

Hasonló cikkünk:  Szalvétára nyomott üzenettel kedveskedik az Alibi - máshol milyen ötletek vannak?

Szögekkel a fában nem tűnik hitelesnek. A városháza honlapján található tájékoztatóban az áll, hogy élő fára tilos választási plakátot tenni. Szóval még kötözővel is szabálytalanok ezek a plakátok.

UPDATE

Eltávolították már a plakátokat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...