Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Bepanaszolja a polgármestert a választási bizottságnál a Szövetség

- Advertisement -

Bodrozsán Alexandra, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület petőfivárosi képviselőjelöltje, nyílt levelet intézett Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterhez.

Azt írja, hogy aggályosnak tartja, hogy “az elmúlt körülbelül 10 évben az utak rossz állapotával senki nem foglalkozott, ezt még Kósa képviselő úr sem tudta megoldani. Viszont most a kampányban egy Ön számára kedves képviselőjelölt kérésére azonnal tesz intézkedést. Szeretném tájékoztatni, hogy az ügy kivizsgálása érdekében a szükséges jogi lépéseket megteszem, és a Helyi Választási Bizottsághoz fordulok panasszal.</span

Bodrozsán Alexandra azt reméli, hogy minden bejelentést azonnal intéz a polgármester, nem csupán a számára olyan kedves jelöltét, ezért több javaslattal is élt a levélben. Ezeket Bodrozsán Alexandra nyílt levelében olvashatja.

- Advertisement -
Exit mobile version