Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Bíróság elé áll a fosztogató

- Advertisement -

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytatott egy 23 éves kecskeméti lakossal szemben.

Az eljárás során beszerzett adatok szerint 2019. augusztus 30-án délután a megyeszékhely belvárosában egy férfi rátámadt egy járókelőre. Az ismeretlen hazáig követte az idős asszonyt, majd hirtelen mögé lépett, mikor a nő a kapu zárját próbálta kinyitni. Az elkövető áldozata kezéből kiszakította a szatyrát, majd elmenekült a helyszínről. A nejlon táskában élelmiszer, aprópénz és személyes tárgyak voltak.

A 90 éves sértett koránál és egészségi állapotánál fogva védekezésre képtelen, így esélye sem volt a bűncselekményt meghiúsítani.

A kecskeméti rendőrök néhány órán belül beazonosították, és másnap reggel elfogták Sz. Tibort. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban bíróság elé állítás javaslatával adták át a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

police.hu

- Advertisement -
Exit mobile version