Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Ma van a határideje a tanácsadó testületekbe való jelentkezésnek

- Advertisement -

A tanácsadó testületek a városrészek egyéni választókerületeit érintő ügyekben javaslatot tehetnek, véleményt fogalmazhatnak meg az elnök részére, valamint az egyéni választókerületi keret céljára – közösségi programok és városrészi fejlesztések finanszírozására – biztosított forrás felhasználását véleményezik és javaslatot tesznek a nyújtandó támogatásra, vagy biztosítandó forrásra. A tanácsadó testületek létszáma legalább 11 fő, legfeljebb 21 fő lehet.

A tanácsadó testület elnöke az adott egyéni választókerületben megválasztott önkormányzati képviselő. A további tagokat nyilvános jelentkezés vagy az egyéni választókerületben megválasztott képviselő javaslata alapján a közgyűlés pénzügyi és költségvetési ügyekben feladat- és hatáskörrel rendelkező bizottsága választja meg.

A tanácsadó testület megválasztott tagja az lehet, aki elmúlt 18 éves és a benyújtott jelentkezésben bemutatja az adott egyéni választókerületben kifejtett korábbi közösségi tevékenységét, valamint jövőbeli elképzeléseit.

A tanácsadó testületekben betöltendő tagságra jelentkezni a http://www.kecskemet.hu honlapról letölthető jelentkezési lap segítségével lehet. A kitöltött dokumentumot 2020. március 16-ig, azaz máig lehet megküldeni postán keresztül az egyéni választókerület önkormányzati képviselőjének, vagy Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának. A veszélyhelyzetre való tekintettel javasoljuk, hogy e-mailben küldjék be jelentkezésüket, akik szeretnék lakókörnyezetük tanácsadói testületében véleményükkel segíteni az ott élők mindennapjait.

- Advertisement -
Exit mobile version