Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Veszélyhelyzet: Orbán Viktor bejelentette, hogy hétfőtől digitális oktatás kezdődik

- Advertisement -

Orbán Viktor rendkívüli bejelentésében azt mondta, hogy hétfőtől új oktatási rend kezdődik. Március 16-ától digitális oktatás kezdődik, amelynek a lényege, hogy a gyermekek nem mehetnek iskolába, a tanárok digitális eszközökön keresztül tanítják a tananyagot számukra.

A miniszterelnök szerint döcögős lehet ez, de jobb, mintha véget érne a tanév. Így mindenki teszi a dolgát, az érettségire is lehet készülni, és bízik benne, hogy azt meg is lehet majd tartani.

Módszertani ajánlások lesznek a diákok és a tanárok részére hétfőtől, mivel ilyen helyzet még nem volt.

Azt is kérte a miniszterelnök, hogy az otthon maradó gyerekekre ne a nagyszülők vigyázzanak, mert az idősebbek veszélyeztetettebbek. Ahol kell, ott kisebb csoportokban biztosítanak majd gyermekfelügyeletet.

Ma délután még azt mondta Lakatos Tibor, az Operatív Törzs ügyeleti vezetője, hogy egyelőre nem lesznek iskolabezárások. Majd akkor, ha nő az esetek száma.

- Advertisement -
Exit mobile version