Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Hivatalos, országszerte ingyenes a parkolás

- Advertisement -

Megjelent a Magyar Közlönyben a kormány rendelete az ingyenes parkolásról, hivatalosan „a várakozási díj megfizetésének a veszélyhelyzet idején alkalmazandó eltérő szabályairól”.

A koronavírus-járvány elleni hatékonyabb védekezés miatt hétfőtől a helyi közutak, a helyi önkormányzat tulajdonában álló közforgalom elől el nem zárt magánutak, terek, parkok és egyéb közterületek, az országos közutak, az állami tulajdonban álló közforgalom elől el nem zárt magánutak, terek, parkok és egyéb közterületek várakozási területeinek a járművel történő, várakozási célú használatáért várakozási díjat nem kell fizetni. Az ingyenes parkolás a veszélyhelyzet megszűnéséig tart.

- Advertisement -
Exit mobile version