fbpx
5.7 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Visszatér a kráter? Újra süllyedni látszik a Mezei és Kinizsi utcák kereszteződése

- Advertisement -

Az útjavítók már hazajárnak szinte a Mezei utca és a Kinizsi utca kereszteződésébe. Többször is beszakadt (vagy csak megsüllyedt) itt az út már. Legutóbb az év elején volt probléma, de akkor tavaly júniushoz képest már harmadjára. Akkor előre jeleztük, hogy baj lesz. Azt is, hogy kb. három-négy havonta tér vissza az átok.

Az idén márciusi javításhoz képest most úgy látjuk, hogy újra több helyen szint alatt van már a betömött rész, és az egyik sarkánál lévő repedések nem sok jóval kecsegtetnek. Márciushoz képest újra itt a három hónap.

Ezért újra előre jelezzük, hogy várhatóan megint baj lesz itt.

Nem lenne nagy meglepetés, ha nemsokára újra körül lenne kerítve ez a szakasz, és megint mehetnének a munkások javítani.

Hasonló cikkünk:  Hiányolják a közbiztonságot a kecskeméti Mezei utcában (videó)

Alábbi képeinken a felső a legutóbbi (idén március) javítás utáni állapotot mutatja, alatta a mostani állapot ugyanarról a részről. Látható, hogy több helyen eltávolodott az út szintjétől a javított rész, és a felső sarokban lévő repedések jelzik, hogy számítani lehet itt megint a beszakadásra. Amennyiben így lesz, akkor egy év alatt a negyedik alkalommal jelentkezik itt ugyanaz a probléma.Már korábban jeleztük, hogy talán érdemes lenne a gyakori beszakadások okát megkeresni és megszüntetni, és tartósan megcsinálni, mint néhány havonta tűzoltómunkával ideiglenesen megoldani a bajt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...