fbpx

FRISS HÍREK

Csütörtökön folytatódott a Budapest–Cegléd–Szeged-vonalon utazók vesszőfutása

- Advertisement -

Az utóbbi időszakban folyamatossá váltak a meghibásodások a Budapest–Cegléd-vasútvonalon, emiatt állandóvá váltak a késések – írtuk meg tegnap.

A csütörtöki napon folytatódott a vonalon Kecskemétről a fővárosba vagy fordított irányban utazók kálváriája.

Elvágtak egy kábelt, ezért július 2-án hajnaltól nem működött a biztosítóberendezés a Városligeti elágazás és a Nyugati pályaudvar között, azon a szakaszon, ahol felújítás miatt csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok – áll az Index tudósításában.

Sokan nem bírták elviselni a várakozást a melegben, ezért Zuglóban leszálltak, és a sínek mentén próbáltak gyalog eljutni úti céljukhoz.

A Mávinform azt közölte, hogy a Nyugati pályaudvar és Zugló között, a ceglédi, a szegedi és a lajosmizsei vonalon 30-50 perces késésekre és járatelmaradásokra kellett számítani.

A 13 óra körül közzétett tájékoztatás szerint délelőtt helyreállították a sérült kábeleket, így 13 óra körül már ismét működött a biztosítóberendezés. A menetrend fokozatosan, a délutáni órákban állhat helyre a ceglédi, a szegedi és a lajosmizsei vonalon, kora délután még késésekre, járatelmaradásokra kell számítani.

Újra megpendítették a vasúti szárnyvonalak bezárását

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...