fbpx

FRISS HÍREK

Kecskeméti operatőrök is elhagyják a HSC-t Novák Emil SZFE-s szerepvállalása miatt

- Advertisement -

A legnagyobb nevű operatőrök hagyják ott a HSC-t, a Magyar Operatőrök Társaságát, miután a szervezet elnökségi tagja, Novák Emil elvállalta a Vidnyánszy Attila nevével fémjelzett Színház- és Színművészeti Egyetem rektorhelyettesi posztját.

A többi között Ragályi Elemér, Kende János, Erdély Mátyás, Márton Balázs, Pohárnok Gergely, Pados Gyula, Rév Marcell és Kardos Sándor neve is olvasható abban a közleményben, amelyben a távozók azt írták:

„Nem maradhatunk egy olyan szervezet tagjai, aminek elnökségi tagja részt vesz az SZFE autonómiájának törvénytelen felszámolásában. Ez a lépésünk a tüntető diákokkal és a leköszönő vezetéssel való szolidaritási nyilatkozatunk is egyben.”adta hírül a 24.hu.

A közleményükben azt is megemlítik, hogy azért döntöttek a kilépés mellett, mert sem a HSC elnöksége, sem annak etikai bizottsága nem találta aggályosnak, hogy elnökségi tagjuk, Novák Emil vezetői feladatot vállalt az új irányítású és működtetésű SZFE-n.

Hasonló cikkünk:  A Greenpeace keresett, de csak elvétve talált új visszaváltási díjas italcsomagolásokat a hazai boltok polcain

Kecskeméti nevek is vannak a listán

Információink szerint a tagság között terjed egy kilépési nyilatkozat, amelyet aláírhat mindenki, aki hasonlóan gondolkodik a fent megnevezett operatőrökhöz. Legalább két kecskeméti vagy kecskeméti kötődésű operatőrről tudjuk, hogy aláírták a kilépési nyilatkozatot.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...