Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Idén maszkot hord a csokimikulás is

- Advertisement -

Az idei őszi szezon jellegzetessége, a maszkviselés immár betört a karácsonyi ünnepkörbe is: maszkos csokimikulások gyártásába kezdett egy lajosmizsei édesipari vállalkozás – írta meg a 24.hu.

2014-ben nyílt meg Lajosmizsén a Rimóczi-Art Csokoládé és Grillázs Szalon, ahol kézműves csokoládé különlegességeket és grillázstortákat készítenek.

Az elmúlt években számos szakmai díjat nyert el a vállalkozás, és több méretes alkotással került be a magyar rekordok közé. 2017-ben például 300 kilogramm grillázsból készítették el a Pécsi Székesegyház, 250 kilóból pedig Szeged belvárosának makettjét.

A koronavírus-járvány második hulláma most egyedi csokimikulás készítésére inspirálta a cukrászatot.

Rimóczi László grillázsmester, a szalon tulajdonosa, aki a Magyar Grillázs Szövetség elnöke is,  azt mondta:

„Biztosra vesszük, hogy idén a Télapónak is szájmaszkot kell húzni a Covid miatt. Így újragondoltuk és megalkottuk a szájmaszkos csokimikulásunkat elsőként, ami már most nagy sikert arat, mert újdonság, bár egy kicsit vicces és sajnos egyben morbid is.”

- Advertisement -
Exit mobile version