fbpx
2.6 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Ki húzza jobbra Kalocsa polgármesterét?

Kalocsa fideszes polgármestere, Filvig Géza a közösségi oldalán azt állítja, hogy az „ellenzék emberei” álprofillal regisztrálták egy társkereső oldalon. Az ellenzéki pártok nyilatkozatot adtak ki, amiben elítélik a polgármester ellen irányult tettet és visszautasítják annak a vádját, hogy bármi közük lenne hozzá, írja a 6300.hu.
Filvig azt írja a posztjában, hogy kapott egy üzenetet, miszerint a Tinder nevű párkereső alkalmazáson társat keres. A polgármester a családjára hivatkozva ezt cáfolja, nem keres társat és a róla készült képet egy álprofilhoz használták fel. Majd mindezt az ellenzékre keni, miszerint:
„Meddig süllyednek még az ellenzék emberei? Álprofilokat regisztrálnak a képemmel, szeretőt vagy ki tudja mit keresnek, mindezt úgy feltüntetve, mintha én lennék.”
Hogy a fideszes polgármester, aki a kecskeméti önkormányzat tulajdonában álló KIK-FOR Kft. jogi képviseletét is ellátta, miért mondja azt, hogy a kalocsai ellenzékiekhez kötődik ez a lejárató kampány, arra nem szolgáltat világos bizonyítékot.
A kalocsai ellenzéki pártok visszautasítják a polgármester posztjában tett említést, melyben a polgármester lejáratása az ellenzék akciója lenne. Nyilatkozatukban ezt írják:
„Amíg nem bizonyosodik meg róla, hogy ki követte el ezt a szánalmas cselekményt, addig ne tulajdonítsa ellenzéki emberek tettének, hiszen ezzel Kalocsa összes ellenzéki érzelmű polgárát meggyanúsítja és megsérti.”
Filvig ezt is üzeni az ellenzékieknek:
„(Tisztelettel) felhívom az álprofilos, trollkodó ellenzék figyelmét, hogy átléptek egy határt, a családomat nem adom! Az ő nyugalmukat nem engedem senkinek sem bántani, sem megzavarni!”
Válaszul az ellenzéki pártok azt kérik:
„Kérjük Önt, hogy egy újabb posztban vonja vissza az ellenzékre tett megjegyzését.”

Az alábbiakban olvasható Filvig Géza eredeti posztja.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...