Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

25 millió forintból újul meg a kecskeméti Tourinform iroda

- Advertisement -
A Szabadság téren található Tourinform iroda hosszú idő óta nem esett át felújításon, most azonban a Kisfaludy Fejlesztési Program – Tourinform irodák és információs pontok felújítása című pályázatnak köszönhetően közel 25 millió forint vissza nem térítendő támogatásból újul meg – tájékoztat a fenntartó Hírös Sport Nonprofit Kft.
Sor kerül a nyílászárók cseréjére, valamint egy nagyobb fogadótér kialakítására. A felújítás egyik legfontosabb szempontja, hogy barátságos, kellemes és tágas fogadótérbe érkezzenek meg az iroda látogatói. A felújítási munkák várható befejezése 2021. tavasza.
2019-ben közel hatezren keresték fel tájékoztatást kérve a helyi látnivalókról, programokról, szállás-, és vendéglátóhelyekről.

A felújítási munkák várható befejezése 2021. tavasza / Fotó: Hírös Sport Nonprofit

- Advertisement -
Exit mobile version