Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Ahogy megírtuk tegnap: Egyelőre konténer posta lesz Kadafalván

- Advertisement -

Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester azt mondta minap a KecsUP-nak, hogy a január végén megszűnő Boróka utcai posta helyett, akár konténerben is üzemelhet egy ideig a posta, amíg nem lesz végleges megoldás. Most Facebook oldalán jelentette be, hogy így lesz.

Ezt írta:

„Számos üzlet- és ingatlantulajdonossal, fejlesztővel tárgyaltunk, kollégáim műszaki és jogi szemmel is vizsgálták a lehetséges helyszíneket, jelenleg két irányban tárgyalunk, egy végleges elhelyezést jelentő épületben, valamint a végleges helyszín megépültéig, átmenetileg, konténer postát szeretnék felállítani a templom kertjében.
Ehhez jelenleg a műszaki felmérések zajlanak.
Mindaddig amíg mindezek nem jönnek létre, bátran használják az Auchan bevásárlóközpontban található postát.”
- Advertisement -
Exit mobile version