fbpx
12.1 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

Megújultak a madarakról szóló táblák a Katona József téren

- Advertisement -

Az időjárás csúnyán elbánt azokkal az információs táblákkal, amelyek a velünk élő madarakról adnak tájékoztatást az arra sétálóknak a Katona József téren. A cseréjüket kezdeményező Király József, belvárosi képviselő (Szövetség) megörökítette a megkárosodott táblákat.

Király József fotója

Miután az iskolások rendre hoznak ide madáretetőket, arra is alkalmasak ezek a táblák, hogy tanórai keretek között tanulmányozzák a környezetünkben élő madarakat. De megfakultan, hiányos felülettel már erre nem voltak alkalmasak, és a járókelők sem tudták már egy ideje elolvasni a szövegeket.

Király képviselő talált egy támogatót is a táblacseréhez, a Dekor-Art Kft.-t, amely ingyen legyártotta újra a táblákat. A tér egyik része Szeberényi Gyula Tamás képviselőhöz (Fidesz-KDNP) tartozik, aki szintén jelen volt az eseményen.

A táblák ötlete egykor Iványosi-Szabó András alpolgármesteré volt. Ma ő is láthatta a megújult táblákat a téren.

Hasonló cikkünk:  Óriás füstfelhőként gomolyognak a varjak a kecskeméti vasútállomás park fái fölött - videó
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...