fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

A Fidesz egy kicsit újra meglökte Bodrozsán Alexandra kampányát

Bár Bodrozsán Alexandra a saját erejéből is hallatja jó ideje a hangját, kétségtelenül a Fidesz-KDNP koalíció is megsegíti olykor őt egy-egy nyilatkozattal. Hol állatorvosi témában, hol március 15-e kapcsán, most legújabban pedig oltásügyben. Az ellenzéki képviselőről és témáiról ezért lassan már mindenki hallott a városban, talán az is, aki nem is akrta ezt.

Most egy újabb videóval népszerűsítik a kecskeméti kormánypártok Bodrozsán Alexandrát, és igyekeznek, hogy az ellenzék több tagját is a közbeszéd azon részébe emeljék, amely inkább a nemzetikereszténykonzervatívpolgári véleményekkel ért egyet. Ha nem tudnánk, hogy éppen a Fidesz-KDNP helyi frakcióvezetője az egyik főszereplője a felvételnek, akkor azt kérdeznénk, hogy hol a frakcióvezető, aki megadta az engedélyt, hogy ezt a videót közszemlére tegyék. Miután már előre beharangozták, hogy lesz majd egy videó, azt hittük valami nagy durranás lesz. Nem az lett.

A hol levegőért, hol a gondolatokért kapkodó Fekete Gábor azért a végére, ha nehezen is, de csak elmondta a lényeget. Van itt ellenzéki oltásbizonytalanság, egy kis vancsurázás és újra feltették a már kopottra hallgatott, hol van Bodrozsán Alexandra lemezt, aki nyilván csak szabadsága esetén tud megjelenni a városban, mert Újpesten dolgozik. Mintha egy Kecskeméten dolgozó akkor mehetne el eseményekre, amikor csak akar, és még csak szabadság sem kellene ehhez. Azt már észre sem vette a frakcióvezető, hogy egyik mondatával saját párttársait minősítette, amikor arról beszélt, hogy Vancsura István ellenzéki képviselő sietett a polgármester védelmére egy ügyben (nem fejtette ki, de a polgármesteri összeférhetetlenségi aggályról van szó), amelyben a kormánypárti frakció idáig hallgatva figyelte, hogy milyen hírek jelennek meg a városvezetőről, és csak akkor lett bizonyos mértékig náluk ez téma, amikor az ellenzéket üthették vele. Bizonyára szokatlan esemény, hogy vannak pártok, amelyekben akár nyíltan is ellent lehet mondani egymásnak, vállalva, hogy a politikai ellenfelek azonnal ugranak a történésekre, ezt mentségként felírhatjuk. Ezzel Vancsura István újabb sajtójelenlétet kapott, és ezzel már nagyobbat ment talán az elmúlt héten, beleértve a kormánypárti sajtó említéseit is, mint korábban bármikor ugyanekkora időszakra vetítve. És kapott egy kis részt a videóban Szőkéné Kopping Rita ellenzéki frakcióvezető is, aki, miután hivatalosan is bejelentette, hogy indul a kecskeméti előválasztáson, bizonyára örül minden megjelenésnek.

Hasonló cikkünk:  Nem rágtuk le a körmünket a kecskeméti előválasztási vitán
Hasonló cikkünk:  A KTV híradójában nem téma az ellenzéki előválasztás

Egy huszáros vágással jön a videó végén Nemcsik Mátyás, az újpesti városházától légvonalban csak 6 km-re, a Kossuth téren székelő Miniszterelnökség koordinációs munkatársa, és, mintha nem hallotta volna frakcióvezetőjét, előhozza az ellenzéki oltásellenességet és Bodrozsán Alexandrát. Majd egyfajta önjelölt bakterként arról beszél, hogy azért akarnak ellenzéki politikusok a Fidesz képviselőivel fotózkodni, mert fel akarnak ugrani a vonatra, amit a kormánypártok indítottak el.

A kecskeméti Fidesz érezhetően le akarja vadászni Bodrozsán Alexandrát, pedig neki először ellenzéki társait kell legyőznie ahhoz, hogy a kormánypárti jelölt ellenfele legyen, akár Szeberényi Gyula Tamásnak hívják, akár nem. Talán már most eldöntenék a képviselőnő sorsát, mert esetleg féltik saját jelöltjüket vele szemben, és biztos, ami biztos alapon igyekeznek gyengíteni. Vele együtt pedig az egész ellenzéket. Amíg azonban ilyen színvonalú és tartalmú videók jönnek ki a NER különböző információs felületein, kérdéses, hogy ez sikerül-e nekik. Egy gyors ellenzéki körkérdés után úgy tűnik, hogy ezen a térfélen inkább nevettek ezen a videón, mint bosszankodtak.

Hasonló cikkünk:  Ellenzéki előválasztás: Bodrozsán Alexandra és Király József mérkőzés a Bács 2-ben

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...