fbpx
11.8 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Távhőfejlesztés miatt a Hornyik János krt. egy részén a sebességkorlátozás július 26-ig tart 

- Advertisement -

A Kecskeméti Református Internátus és Konviktus távhőre kapcsolódásával folytatódik a TERMOSTAR Füstmentes Belvárosért Fejlesztési Projektje. A szükséges munkálatok július 5-én kezdődnek a kiskörút Hornyik János krt.-i szakaszán, és előre láthatóan 3 hétig tartanak, adja tájékoztatásul a Termostar.

A belvárosi távhőrendszer 2018 őszén végrehajtott fejlesztése újabb állomásához érkezett idén nyáron. Ezúttal a több mint 1400 fő étkezését biztosító református konviktus, valamint a 140 tanulónak kollégiumi ellátást biztosító internátus csatlakozik a rendszerhez.

Annak érdekében, hogy a munkálatok a lehető legkisebb mértékben érintsék a belváros közlekedését, a feladat elvégzésére a forgalmi szempontból legcsendesebbnek számító nyári hónapban, júliusban kerül sor. A munkálatok 2021. július 5-étől várhatóan július 26-áig tartanak.

FORGALMIREND VÁLTOZÁS: Ez alatt az idő alatt a kiskörút Hornyik János krt.-i szakaszának érintett részén 30 km/h sebességkorlátozás lép érvénybe, valamint lezárásra kerül a menetirány szerinti szélső sáv és a Hornyik János krt. 4. sz. előtti parkolók.

Hasonló cikkünk:  Jutalmazzuk vagy sem borravalóval az önkiszolgáló kasszát?
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...