fbpx
13.6 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Távhőfejlesztés miatt a Hornyik János krt. egy részén a sebességkorlátozás július 26-ig tart 

- Advertisement -

A Kecskeméti Református Internátus és Konviktus távhőre kapcsolódásával folytatódik a TERMOSTAR Füstmentes Belvárosért Fejlesztési Projektje. A szükséges munkálatok július 5-én kezdődnek a kiskörút Hornyik János krt.-i szakaszán, és előre láthatóan 3 hétig tartanak, adja tájékoztatásul a Termostar.

A belvárosi távhőrendszer 2018 őszén végrehajtott fejlesztése újabb állomásához érkezett idén nyáron. Ezúttal a több mint 1400 fő étkezését biztosító református konviktus, valamint a 140 tanulónak kollégiumi ellátást biztosító internátus csatlakozik a rendszerhez.

Annak érdekében, hogy a munkálatok a lehető legkisebb mértékben érintsék a belváros közlekedését, a feladat elvégzésére a forgalmi szempontból legcsendesebbnek számító nyári hónapban, júliusban kerül sor. A munkálatok 2021. július 5-étől várhatóan július 26-áig tartanak.

FORGALMIREND VÁLTOZÁS: Ez alatt az idő alatt a kiskörút Hornyik János krt.-i szakaszának érintett részén 30 km/h sebességkorlátozás lép érvénybe, valamint lezárásra kerül a menetirány szerinti szélső sáv és a Hornyik János krt. 4. sz. előtti parkolók.

Hasonló cikkünk:  Olvasd el mit gondolnak szerkesztőségünk tagjai a sajtószabadságról!
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...